Å oppnå blandede nanopartikler ved samtidig fordampning ved bruk av en CO2-laser for å oppnå nye ZrO2/Al2O3-nanokompositter

Zirkonium-herdede aluminiumoksydkuler, også kjent som ZTA-kuler, er en type keramiske slipemedier som vanligvis brukes i kulemøller for sliping og freseformål.De er laget ved å kombinere aluminiumoksyd (aluminiumoksyd) med zirkoniumoksyd (zirkoniumoksyd) for å lage et materiale med forbedret hardhet, seighet og slitestyrke.

Zirkonium-herdede aluminiumoksydkuler gir flere fordeler i forhold til tradisjonelle slipemedier som stålkuler eller standard aluminiumoksydkuler.På grunn av deres høye tetthet og overlegne hardhet, kan de effektivt slipe og spre et bredt spekter av materialer, inkludert mineraler, malm, pigmenter og kjemikalier.

Zirkoniumoksidkomponenten i ZTA-kuler fungerer som et herdemiddel, øker deres slagfasthet og forhindrer sprekker eller brudd under høyenergifreseoperasjoner.Dette gjør dem svært holdbare og sikrer lengre levetid sammenlignet med andre slipemedier.

Videre viser ZTA-kuler utmerket korrosjonsbestandighet og er kjemisk inerte, noe som gjør dem egnet for bruk i en rekke industrier, inkludert gruvedrift, keramikk, belegg og farmasøytiske produkter.

Totalt sett er zirkonium-herdede aluminiumoksydkuler et populært valg for slipe- og freseapplikasjoner som krever høyytelses slipemedier med overlegen slitestyrke, seighet og kjemisk stabilitet.


Innleggstid: Aug-09-2023